Close
containers pw container onderdeel vierhouten groep
logo pw container

dé specialist voor containers op maat

PW Container

Heeft u meerdere of slechts één container nodig? Wilt u een kleine afzetcontainer of heeft u containers met een hoog laadvermogen nodig? PW Container fabriceert containers van uitstekende kwaliteit. Wij kunnen ze zelfs voor u op maat leveren. Wij leveren robuuste containers van nagenoeg elke afmeting, gewicht of volume en zijn kwalitatief van superieure kwaliteit. Afzetcontainers, portaalcontainers, schrootbakjes of asbestcontainers, met standaard of een versterkt frame en/of vloer, wij kunnen het u allemaal leveren.

Volledig aangepast naar uw huisstijl

Uw container is uw visitekaartjes. In onze eigen, professionele spuiterij spuiten wij uw container in elke gewenste RAL kleur en voorzien wij deze van uw logo. Ook plaatsen wij alle benodigde veiligheids- en markeringsstickers. Als uw container word opgeleverd is zij een verlengstuk van uw huisstijl en een echte blikvanger op de weg!

PW Container staat voor een uitstekende service

De productie van de containers gebeurt in onze eigen werkplaats. Hierdoor kunnen we naar behoefte onze productielijn opschalen en aanpassen. Wij gebruiken de beste materialen zoals RVS, Hardox, Reax, S325, S325 of Cortenstaal. Afhankelijk voor welke toepassing adviseren wij u in de beste materiaalkeuze. Door deze efficiënte werkwijze zijn wij zeer flexibel en kunnen wij snel containers leveren tegen een concurrerende prijs.

PW Container BV 
Lokhorstweg 30 3851 SE in Ermelo. 

tel: 0341563820

Onze openingstijden:

maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur.